Direct la conținutul principal
Toate colecțiileSEO & Articole pe blog
Întrebări frecvente despre Pachetele de SEO
Întrebări frecvente despre Pachetele de SEO
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Ce sunt pachetele de SEO și articole de blog?

Pachetele noastre de SEO includ strategii personalizate pentru a crește vizibilitatea site-ului tău în motoarele de căutare. Articolele noastre de blog furnizează conținut valoros pentru a educa și angaja publicul tău, consolidând în același timp autoritatea ta în domeniu.

Plata este recurentă?

Da, plata este recurentă, tarifele sunt pe lună și au TVA inclus, la data reînnoirii abonamentului banii se vor extrage automat de pe cardul cu care ați făcut prima comandă. Factura o primiți ulterior pe mail. Pentru a anula abonamentul dvs. vă rugăm să ne înștiințați acest lucru prin formularul de contact.

Cum mă ajutați din punct de vedere SEO?

Procesul nostru implică analiza cuvintelor cheie, optimizarea on-page și off-page, precum și monitorizarea și raportarea progresului în mod regulat.

Cine va crea articolele de blog?

Echipa noastră de copywriteri talentați va crea articole personalizate pentru afacerea ta, având în vedere obiectivele și audiența ta.

*Dacă dorești ca articolele să fie create de tine, iar noi să oferim consultanță pentru o adaptare cât mai bună pentru motoarele de căutare, putem face și acest lucru. După achiziționarea oricărui pachet nu uita să menționezi asta colegilor noștri.

Cum comunic cu echipa de asistență?

În funcție de abonamentul ales, veți primi din partea noastră o adresă de email și/sau un număr de telefon unde ne puteți contacta. De asemenea veți putea deschide oricând un ticket de asistență din pagina dedicată pe care o găsiți aici.

Ați primit răspuns la întrebare?