Direct la conținutul principal
Toate colecțiileHosting
Întrebări frecvente despre Pachetele de Hosting
Întrebări frecvente despre Pachetele de Hosting
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Îmi veți muta site-ul pe un nou hosting?

Asigurăm migrarea gratuită pe serverele noastre a oricărui tip de site cu cPanel la actualul furnizor, dar și cu majoritatea tehnologiilor populare. Între noi fie vorba, după ce ne acordă încrederea, clienții ne spun că se simt mult mai relaxați având site-ul la noi, decât pe serverul anterior. Iar recenziile demonstrează asta.

Ce versiuni PHP oferim pe găzduirea noastră?

În prezent, acceptăm PHP până la 8.2 inclusiv. În general, cu cât versiunea PHP este mai mare, cu atât performanța este mai bună. Poți conta pe măriri de performanță PHP de câteva procente, pe măsură ce treci de la o versiune la alta.

Această găzduire LiteSpeed acceptă LSCache?

Da, licența de server LiteSpeed pe care o folosim îți permite să utilizezi atât mecanismul foarte eficient LSCache, precum și OP Cache.

Cum aleg cea mai bună găzduire web pentru mine?

Nu există un răspuns clar la această întrebare, dar să începem cu ce criterii trebuie luate în considerare. În opinia noastră, acestea sunt cu siguranță:
– securitatea datelor (perioadă de backup, securitatea serverului, firewall-uri WAF etc.);
– eficiența (timpul de încărcare al paginii);
– panou convenabil cu instalare ușoară a software-ului;
– serviciu excelent (documentație bună, echipă de asistență implicată);

Poți găsi o mulțime de sfaturi în materialele noastre de blog. De asemenea, merită să întrebi unul din consultanții noștri – suntem disponibili pe chat în cea mai mare parte, vom fi bucuroși să răspundem la întrebările tale.

Găzduire SSD, găzduire NVMe sau SSD în cache?

Găzduirea SSD este una dintre tehnologiile de stocare a datelor. Însăși filozofia SSD-ului și NVMe-ului sunt similare, al doilea standard fiind mai rapid în ceea ce privește accesul liber la date și transferurile continue. Cu toate acestea, diferențele reale în hosting nu sunt atât de mari. Găzduirea SSD Cached este o tehnologie bazată pe discuri mecanice clasice, sprijinită suplimentar de discuri SSD. În acest caz, accesul la date este considerabil mai lent, dar controlerele bune pot face dificilă distingerea cu ochiul liber dacă site-ul web este găzduit pe SSD, NVMe sau SSD Cached.

În găzduirea web clasică folosim soluții hibride. Resursele sunt stocate pe HDD, SSD sau NVMe, în funcție de cât de des și cu ce viteză ai nevoie să accesezi datele. De exemplu: bazele de date necesită cel mai rapid acces, așa că le stocăm pe discuri NVMe, în timp ce accesul cel mai lent, relativ nepretențios (stocarea de mail) pe SSD Cached bazate pe HDD și discuri SSD.


Datorită mixului de tehnologie, putem oferi un preț mai bun fiecărei soluții, menținând în același timp o performanță foarte satisfăcătoare.

Ați primit răspuns la întrebare?